SHL kuća

Lepenička 89, 71210 Ilidža - Sarajevo

Tel: +387 33 773 000, E-mail: seminari@shl.ba

SHL ured

Topal Osman Paše 22, 71000 Sarajevo

Tel: +387 33 550 660, E-mail: office@shl.ba

četvrtak, 09 Novembar 2017

Prijavi svoj projekat do 05.12.2017.

# Imaš ideju koju želiš realizovati u svojoj lokalnoj zajednici i za to ti je potreban novac i mentorska podrška?

# Želiš doprinijeti popularizaciji i razvoju omladinskog angažmana i aktivizma mladih u BiH kroz inovativan i kreativan pristup?

APLICIRAJ NA FOND OMLADINSKOG ANGAŽMANA!

Fond omladinskog angažmana nudi priliku tebi ali i svim mladima iz Bosne i Hercegovine, posebno onima bez iskustva u omladinskom angažmanu, da se prijave za finansijsku i mentorsku podrškukako bi organizovali aktivnosti u svojim lokalnim zajednicama.

Za finansijska sredstva u iznosu do 4000 KM mogu se prijaviti omladinske ili nevladine organizacije, neformalne omladinske grupe i pojedinci. Ideje i aktivnosti s kojima se prijavljuju trebaju biti usmjerene na mlade od 14 do 28 godina, te doprinositi razvoju lokalne zajednice, škola ili mladih u toj zajednici.

Prijavu možeš poslati do 05.12. na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. u formi FOA prijavnog obrasca koji možeš pronaći na ovom linku (prijavni obrazac trebaš prvo snimiti na računar, pa onda početi sa popunjavanjem).

Ako imaš nedoumica o tome da li tvoj projekt ispunjava kriterije Fonda omladinskog angažmana - kontaktiraj nas.

Fondacija SHL je omogućila da svi zainteresirani mogu sudjelovati u SKYPE konsultacijama sa SHL-om, te se tako informišu i postave pitanja. Skype konsultacije se održavaju svakog utorka u periodu od 10:00 do 12:00 sati. Dovoljno je da dodaš Skype račun SHL.angazman i pripremiš pitanja.

Također, za sva tvoja pitanja na raspolaganju ti stoji i 12 SHL multiplikatora iz svih krajeva BiH.

 

Novosti

Ostale novosti